Examen (T8/T10)

Examen

Termin 8 har enligt tradition ansvar för att arrangera utsparksittning. Samtliga studenter på psykologprogrammet ska få inbjudan att delta.Biljetter säljs av Termin 8 i ljusgården på annonserad tid under minst 3 dagar. Termin 8 bör i samråd med Termin 10 boka lokal och förhandla med catering. Det är viktigt att Termin 10’s önskningar tillgodoses. Kom ihåg att boka i god tid. Termin 8 brukar enligt tradition brukar anordna ett spex till sittningen, boka underhållning m.m.

Examensceremonin brukar äga rum i Ljusgården, Lärarhuset. T10 får själva styra om de vill ha pynt eller tilltugg att bjuda på under ceremonin. Examenssittningen kan vara före eller samma dag som ceremonin, T10 väljer själva hur de vill ha det, kom ihåg att boka i god tid! 

Pengar finns budgeterade för att täcka en del av kostnaderna kring examensfirandet. För att få tillgång till denna summa krävs följande:

– Att en representant från Termin 8 eller 10 besöker ett av psykologiska föreningens styrelsemöten i god tid innan sittningen och ansöker om dessa pengar.

– Att denna representant tar ansvar för att redovisa alla inkomster och utgifter, samt att kvitton finns.

För övrig information: Kontakta Psykologiska Föreningen.

Annonser