Fest och Trivsel

FestochTrivselprofil

Vi är fest och trivsel – en grupp härliga människor som gillar att dra igång en massa roligheter. Vi anordnar sittningar, cykelfester, skidresor, psykpubar och trevliga stunder för psykologprogrammets studenter. Vi har möten ungefär 2 gånger i månaden och är du intresserad av att ansluta till gänget så tveka inte, skicka ett meddelande till ”Fest och trivsel” gruppen på Facebook så får du veta mer!

Om Fest och Trivsel – ”För en festligare studenttid på psykologprogrammet!”
Vårt mål är att skapa roliga event som ökar gemenskapen och höjer stämningen för studenterna på programmet.
Vi anordnar:
Traditionsenliga psykpub första torsdagen varje termin, brukar vara väldigt uppskattat, trivsamt och festligt.
Innebandyturnering varje höst under mitterminsträffen, så att T6 som är på praktik också kan få vara med och tävla.
Skidresa för psykologstudenter, vi har bland annat åkt till Hemavan och Kittelfjäll.
Spelkvällar i BT (Beteendevetarhuset) där alla är välkomna att spela sällskapsspel och kanske lära känna några nya ansikten
Fester någon gång under terminerna brukar vi försöka ordna en tema-fest, 2012 hade vi i anslutning med innebandyturneringen en hatt-fest till exempel.

Vilka är Fest och Trivsel?
Alla studenter är välkomna att gå med i planeringsgruppen. Vi träffas i BT för lunchmöten på måndagar, nästan varje vecka. Vi har två fasta poster (ordförande & kassör) som väljs in på vårt egna ”årsmöte” som vi har i början av höstterminen. Utöver dem så har vi givetvis ett gäng peppade studenter som vill vara med och påverka var och vad vi anordnar för festligheter. Om du vill gå med i Fest och Trivsel så kan du kontakta oss på mail: festochtrivsel@gmail.com eller via vår Facebooksida.

Annonser